Horlogemaker Den Haag

Horlogemaker in Den Haag

schroevendraaiers werkbank

De Klokkenmaker staat voor u klaar

Woont u in Den Haag en heeft u een horlogemaker nodig? Neem dan eens contact met ons op, wij helpen u graag met uw horloge. Bij De Klokkenmaker zijn we gespecialiseerd in mechanische uurwerken. Met veel passie repareren wij allerlei klokken en horloges. We hebben ruim 30 jaar ervaring met het herstellen van klokken en zetten onze expertise graag in om u te helpen. Wij staan klaar voor klanten vanuit heel Nederland. Als u in Den Haag een gespecialiseerde, ambachtelijke horlogemaker zoekt kunt u het beste bij ons in Bredevoort langskomen. Wij hebben veel expertise in huis en zullen er alles aan doen om uw uurwerkje helemaal te herstellen. Onze vakmensen krijgen elke klok weer aan de praat. Vertrouwt u uw mooie mechanische klok niet zomaar aan iedereen toe? Breng uw horloge dan vanuit Den Haag naar onze horlogemaker Jan Ubels. Hij zorgt ervoor dat uw dierbare klok straks weer prachtig loopt.

Vertrouw uw horloge toe aan echte ambachtelijke vakmensen

Bij De Klokkenmaker werken ambachtelijke vakmensen met een passie voor mechanische uurwerken. Onze passie en expertise trekken van heinde en verre klanten aan die hun horloges graag door ons laten repareren. Ook in Den Haag weet men onze horlogemaker Jan Ubels graag te vinden. Jan Ubels is gefascineerd door vintage horloges. Door deze fascinatie heeft hij ontzettend veel kennis van de meest complexe uurwerken. Kom ook vanuit Den Haag naar De Klokkenmaker om uw horloge te laten maken door onze expert horlogemaker!

Onze ervaring spreekt voor zich

Bij De Klokkenmaker hebben we ruim 30 jaar ervaring met het repareren en restaureren van klokken. Sinds 1989 al zitten we gevestigd in het altijd gezellige Bredevoort. Onze leidinggevende Jan Ubels besloot al op z’n dertiende dat hij klokkenmaker zou gaan worden. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan terwijl hij voor verschillende juweliers werkte . Uiteindelijk leidden zijn groeiende ervaring en expertise ertoe dat hij zelf zijn eigen atelier kon openen. Bij De Klokkenmaker maken we nog altijd gretig gebruik van deze ruime ervaring en expertise. Laat uw horloge ook door een echte expert repareren! Kom met uw horloge uit Den Haag langs bij het atelier van horlogemaker Jan Ubels.

 

Neem snel contact met ons op

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde horlogemaker in Den Haag? Laat uw zoektocht u dan naar Bredevoort brengen. Bij De Klokkenmaker wordt uw horloge prachtig gerepareerd. Onze horlogemaker is de reis van Den Haag naar Bredevoort meer dan waard! Heeft u vragen over onze werkwijze of zou u graag advies willen hebben over uw uurwerk? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bellen op 0543-451825 of stuur een mail naar [email protected]. Wij horen graag van u!

echappement met arrondeerrad