Horlogemaker Utrecht

Horlogemaker in Utrecht

schroevendraaiers werkbank

Horlogemaker Jan Ubels

Woont u in Utrecht en zoekt u een horlogemaker? Neem dan eens contact op De Klokkenmaker. Dit ambachtelijke bedrijf, onder leiding van Jan Ubels, is gespecialiseerd in het repareren en restaureren van horloges. De Klokkenmaker is gevestigd in Bredevoort maar onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe om hun horloge door ons te laten repareren. Verscheidene klanten komen vanuit Utrecht naar ons bedrijf om horlogemaker Jan Ubels aan hun horloge te laten werken. Met onze ruime ervaring kunnen wij elke klok weer laten lopen. Mocht een onderdeel van uw horloge niet meer te repareren zijn dan zullen wij dat onderdeel nieuw bestellen of zelf fabriceren. Woont u dus in Utrecht en heeft u een horlogemaker nodig die echt elk horloge kan herstellen? Kom dan eens langs bij De Klokkenmaker!

Een echte ambachtelijke klokkenmaker

Onze klanten reizen van Utrecht naar Bredevoort omdat wij een echte ambachtelijke horlogemaker zijn. Bij De Klokkenmaker hebben we veel vakkennis in huis en een echte passie voor klokken. We zijn gefascineerd door vintage horloges en hebben dan ook veel ervaring met het repareren van gecompliceerde uurwerkjes. Vanwege onze voorliefde voor horloges zouden wij ook graag aan uw horloge willen werken. Laat dus ook als u in Utrecht woont uw horloge repareren door de horlogemakers van De Klokkenmaker!

Ruim 30 jaar ervaring

Op zijn dertiende al besloot Jan Ubels om klokkenmaker te worden. Nadat hij zijn vakdiploma haalde werkte hij enkele jaren voor diverse juweliers voor hij zijn eigen atelier opende. Door zijn ruime ervaring in het vak heeft hij aan vele horloges mogen werken. Wanneer u uw horloge vanuit Utrecht naar de horlogemaker Jan Ubels brengt weet u zeker dat uw horloge gerepareerd gaat worden door een kundig vakman met een passie voor klokken. Ongeacht hoe gecompliceerd uw klok ook is, bij De Klokkenmaker krijgen we hem weer aan de praat.

Neem contact met ons op

Zoekt u een horlogemaker in Utrecht? Kijk dan eens buiten de stadsgrenzen en laat uw horloge repareren door De Klokkenmaker. Onze vakmensen, onder leiding van Jan Ubels, maken uw mooie uurwerkje weer zo goed als nieuw. Breng uw horloge vanuit Utrecht naar een echte ambachtelijke horlogemaker zodat u nog jaren van uw klok kunt genieten. Heeft u vragen over onze werkwijze of zou u graag advies willen hebben over uw uurwerk? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bellen op 0543-451825 of stuur een mail naar [email protected]. Wij horen graag van u!

echappement met arrondeerrad