Horlogemaker Maarssen, Woerden, Houten

Horlogemaker in Maarssen, Woerden en Houte

balans met spiraal

De Klokkenmaker herstelt alle horloges

Een ervaren horlogemaker, gespecialiseerd in vintage horloges vindt u niet zomaar. Heeft u een defect horloge en bent u woonachtig in Maarssen, Woerden of Houten? Reken dan op de vakkundige handen van Jan Ubels, De Klokkenmaker.

Bredevoort is niet naast de deur maar de vakkundigheid is wel degelijk de moeite waard. Jan Ubels besloot op zijn dertiende al dat hij horlogemaker wilde worden. Allereerst behaalde hij zijn vakdiploma en vervolgens voerde hij jaren lang reparaties uit voor diverse juweliers. Hij opende zijn eigen atelier in 1998 en specialiseerde zich in de restauratie van vintage horloges in 2001.

Vintage horloges zijn regelmatig uitgevoerd met een chronograaf aanduiding, slagwerk, een eeuwig durende kalender en dergelijke technieken. Als dergelijke zaken kapot gaan dan is er een specialist vereist om dit kleinood opnieuw in ere te herstellen. Natuurlijk kunt u bij De Klokkenmaker ook terecht voor de reparatie van moderne horloges. Contacteer ons vandaag nog.

Horlogemaker laat elk horloge opnieuw klinken als een klok

Bij De Klokkenmaker kunt u er op rekenen dat uw horloge terug zal werken zoals het hoort. Onze klanten komen overal vandaan, ook uit Houten, Woerden of Maarssen, wanneer zij een defect horloge willen laten herstellen. Is een onderdeel onverhoopt niet herstelbaar? Geen zorgen. Wij zorgen voor een oplossing. We kunnen het onderdeel zelf vervaardigen of gaan op zoek naar een nieuw onderdeel. Reken op 30 jaar ervaring bij De Klokkenmaker en wees zeker dat Jan Ubels elke horlogecomplicatie kan overbruggen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen in verband met de reparatie of restauratie van uw horloge? De Klokkenmaker staat voor u klaar. U kunt zowel telefonisch als via mail contact met ons opnemen.

echappement