Gecompliceerde mechanische uurwerken, Horlogemaker

werkhouder met gele pincet

Bent u op zoek naar een professionele horlogemaker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze horlogemaker, Jan Ubels, besloot al op zijn dertiende jaar dat hij horlogemaker wilde worden en hij haalde zijn vakdiploma. Na enkele jaren reparaties uitgevoerd te hebben voor diverse juweliers opende Jan Ubels in 1998 een eigen atelier.

Vintage horloges zijn zijn specialisme en sinds 2001 is hij toegelegd en gespecialiseerd in de restauratie van deze vaak gecompliceerde mechanische uurwerken. Deze horloges zijn veelal afkomstig uit de dertiger tot zeventiger jaren en zijn regelmatig uitgevoerd met complicaties zoals een chronograaf aanduiding, slagwerk, een eeuwig durende kalender en dergelijke technieken.

Wanneer deze gecompliceerde mechanische uurwerken kapot gaan, heeft u iemand nodig die gespecialiseerd is. Dat is Jan Ubels met De Klokkenmaker aan de Prinsenstraat 6 in Bredevoort. U kunt hem bellen op telefoonnummer: 0543-477830. Of bezoek onze website.

Gecompliceerde mechanische uurwerken zijn niet eenvoudig voor een horlogemaker

Bent u in het bezit van een defect gecompliceerd mechanisch uurwerk? En wilt u deze laten repareren? Dan kunt u bij ons terecht. Onze horlogemaker heeft zich gespecialiseerd in gecompliceerde mechanische uurwerken zoals vintage horloges. Ruim dertig jaar ervaring zorgen ervoor dat onze horlogemaker van alle markten thuis is op het gebied van uurwerken.

Wij helpen u graag bij de restauratie en reparatie.

Vraag vandaag nog om meer informatie en kom langs bij ùw horlogemaker

Kunnen wij u helpen met het restaureren of repareren van gecompliceerde mechanische uurwerken? Wij staan altijd graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht met allerhande typen horloges. Neemt u vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0543–477830 of door te mailen naar [email protected]. U kunt ook terecht in ons atelier aan de Prinsenstraat 6 in Bredevoort. U bent van harte welkom.

schroevendraaiers werkbank