Glas vervangen horloge Nieuwegein, Rotterdam, Zeist

De Klokkenmaker: laat uw glas vervangen door een ambachtsman

echappement met arrondeerrad

Er is bij elke beschadiging of defect de mogelijkheid om uw horloge te laten herstellen door een horlogemaker. Moet het glas in uw horloge vervangen worden? Zijn er krassen in of is het gebroken? Geen nood. U kunt altijd bij De Klokkenmaker terecht. Ook vanuit Rotterdam, Nieuwegein en Zeist komen klanten naar ons toe voor de reparatie van horloges.

Horlogemaker Jan Ubels wist al op zijn dertiende dat hij klokkenmaker wilde worden. Als eerste behaalde hij zijn vakdiploma en enkele jaren lang voerde hij reparaties uit voor juweliers. Hij opende hij zijn eigen atelier in 1998 en in 2001 specialiseerde hij zich in de reparatie van vintage horloges. Elk horloge krijgt bij ons de aandacht die het verdient, van kleine reparatie tot volledige restauratie. Contacteer ons voor meer informatie.

Glas wordt vervangen in ons eigen atelier

Utrecht, Den Haag, Hilversum

Dankzij een eigen inslijpservice vervangen we mineraal glazen in ons eigen atelier. Wanneer glas beschadigd vervangen wordt, zorgt dit er natuurlijk voor dat de wijzerplaat opnieuw beter zichtbaar is maar het zorgt ook voor de bescherming van het mechanisme

Meld uw horloge aan voor een Facelift

In het Horlogeblad Watching verzorgen wij het artikel de Facelift. Wanneer u een horloge in de kast heeft liggen dat dringend toe is aan facelift of een bijzonder model heeft liggen dat niet meer goed loopt en eruit ziet alsof het al een heel leven achter zich heeft, kunt u het aanmelden voor een facelift. Mail een beschrijving van het horloge met foto en de reden waarom dit horloge een facelift verdient naar: [email protected] (o.v.v. Facelift).

jan met loupe

Neem contact met ons op

Laat het glas in uw horloge herstellen door een vakkundige ambachtsman. Wij zorgen dat uw kleinood er weer als nieuw uitziet. Het glas wordt bijzonder snel, professioneel en vakkundig hersteld. U kunt ons bellen of mailen, wij staan u graag te woord.