Horloge reparatie Amsterdam

Heeft u een horloge dat een defect heeft of een klokje dat restauratie nodig heeft? U bent dan aan het juiste adres bij De Klokkenmaker, het bedrijf van ambachtelijke horlogemaker Jan Ubels. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise komen klanten overal vandaan om hun horloges in het atelier te laten repareren. Woont u in Amsterdam en heeft u een horloge dat kapot is of is uw klokje aan enige restauratie toe? Jan Ubels zorgt ervoor dat uw klokje binnenkort weer tikt als vanouds!

werkhouder met gele pincet

Hét adres voor horloge reparatie in Amsterdam

Jan Ubels wist al snel dat hij horlogemaker wilde worden en is deze droom ook nooit uit het oog verloren. Hij haalde zijn vakdiploma en specialiseerde zich in de restauratie van vintage horloges. Na voor diverse juweliers te hebben gewerkt is Jan Ubels in 1998 voor zichzelf begonnen en opende hij zijn eigen atelier ‘De Klokkenmaker’. In zijn atelier is Jan Ubels iedere dag weer in de weer met het maken en restaureren van alle soorten horloges.

echappement met arrondeerrad

Verschillende reparaties horloges Amsterdam

Bij De Klokkenmaker kunt u veel verschillende reparaties laten uitvoeren. Zoekt u een adres voor horloge reparatie in Amsterdam? Dan kan Jan Ubels u zeker verder helpen. Zo voert Jan Ubels veelal reparaties uit aan vintage horloges, afkomstig uit de jaren ’30 tot de jaren ’70. Daarnaast voert De Klokkenmaker ook reparaties uit aan moderne horloges. U kunt terecht bij ons wanneer u defecten heeft aan het slagwerk, chronograaf aanduiding, defecten aan de kalender en nog veel meer! Ook wanneer onderdelen niet meer te herstellen zijn of niet meer bestaan dan wordt er voor een oplossing gezocht. In zo’n geval maken wij de onderdelen zelf of gaan wij op zoek naar nieuwe onderdelen. Voor ieder horloge wordt voor een passende oplossing gezorgd, zodat het naar wens gerepareerd of gerestaureerd kan worden. Met zeer ruime ervaring op de teller kan Jan Ubels van De Klokkenmaker elk klokje weer laten tikken.

Op zoek naar horloge reparatie in Amsterdam?

Heeft uw horloge de nodige reparatie nodig of moet hij gerestaureerd worden in Amsterdam? U kunt terecht bij De Klokkenmaker om uw vintage of moderne horloge te laten maken. Jan Ubels van De Klokkenmaker staat klaar om uw klokje weer als nieuw te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan via [email protected] of per telefoon op 0543-451825. U bent van harte welkom in ons atelier.