Horlogemaker Rotterdam, Nieuwegein, Zeist

Horloge reparatie in Bredevoort

schroevendraaiers werkbank

Horloge reparatie Bredevoort – Ubels uurwerken

Veel mechanische uurwerken zijn ambachtelijk gemaakt en zitten vernuftig in elkaar. Voor uw horloge reparatie is dan ook technische kennis en een goed uitgerust atelier nodig. Bij Technisch Uurwerken centrum & De Klokkenmaker verzorgen we uw horloge reparatie in Bredevoort, van A tot Z.

Met ruim 30 jaar ervaring en een mooi ambachtelijk bedrijf verzorgt Jan Ubels uw horloge reparatie in Bredevoort. Uw uurwerk wordt behandeld met zorg en vakmanschap, en komt als nieuw bij u terug!

Horloge reparatie Bredevoort is vakmanschap

Een horloge is vaak een dierbaar instrument. Het kan waardevol zijn in aanschaf, en voor veel mensen hebben horloges een emotionele waarde. Zo kan het een geschenk zijn, of zelfs een erfstuk. Bij Ubels Uurwerkreparatie begrijpen we dat. Daarom gaan we met de grootste zorg om met uw uurwerk, en werken alleen ervaren en gespecialiseerde reparateurs aan uw klokken en horloges. We hebben de kennis in huis om uw mechanische uurwerk weer als nieuw te kunnen laten lopen!

Wij voeren nagenoeg alle reparaties zelf uit!

Er zijn tal van redenen waarom een horloge stil komt te staan. In sommige gevallen is de reparatie snel en eenvoudig uit te voeren, in andere gevallen zullen we onderdelen moeten bestellen of maken. We beoordelen de schade eerst, en stellen u op de hoogte van de benodigde onderdelen, reparatie en kosten. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Omdat we bij horloge reparatie Ubels in Bredevoort een groot assortiment ‘new old stock’ onderdelen in bezit hebben, kunnen we velerlei reparaties direct uitvoeren. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van onderdelen en leveranciers, zodat we zelfs de hand kunnen leggen op onderdelen die niet meer geproduceerd worden.

In Bredevoort kunnen we zelf onderdelen vervaardigen

Bij vintage of zeer bijzondere uurwerken kan het lastig zijn om benodigde onderdelen te vinden. In dat geval doet u er goed aan om uw horloge reparatie in Bredevoort uit te laten voeren! We hebben een goed uitgerust atelier, waarin we onderdelen zelf kunnen vervaardigen, zoals opwindstiften, balansassen, tiretteveren en hebels. Hierdoor kunnen we, in ons eigen atelier, uw horloge helemaal repareren of restaureren!

echappement met arrondeerrad

Service (after sales) en horloge reparaties in Bredevoort

Dankzij onze deskundigheid en goed uitgeruste atelier kunnen wij elk horloge voor u repareren. Oók vintage uurwerken! Naast reparaties voeren we ook de Nederlandse aftersales uit van enkele grote merken, zoals Jorg Schauer, Momo design, Sothis, Botta, Rosendahl, Mondaine, Paulus van Leeuwen, Laco. Ubels uurwerken beheert het ambacht van horlogemaker, op allerlei vlakken.

Voor uw horloge reparatie bent u in Bredevoort aan het juiste adres!