Voor het onderhoud van uw horloge of de restauratie gaat u naar De Klokkenmaker in Bredevoort Voor lang plezier van uw horloge, laat u vakkundig een horloge repareren in Gelderland!

Horloge repareren, onderhoud en restauratie in Gelderland

werkhouder met gele pincet

Wilt u vakkundig een horloge laten repareren in Gelderland? Of heeft u een oud horloge voor restauratie of geïnteresseerd in het gewone onderhoud van uw horloge? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij kunnen in Gelderland uw horloge repareren op een professionele en vakkundige wijze. Wij hebben ons onder meer gespecialiseerd in gecompliceerde mechanische uurwerken, maar doen ook het onderhoud van uw horloge. Wanneer u lang plezier wilt hebben van uw horloge, zorg dan voor uitstekend onderhoud, zodat uw horloge lang goed blijft.

Bij een oud horloge kan restauratie ervoor zorgen dat het horloge er weer bijna als nieuw uitziet en weer perfect werkt. Vooral wanneer een horloge niet meer werkt, erg beschadigd is of veel slijtage vertoond, kan het een goede optie zijn het horloge voor restauratie weg te brengen naar de horlogemaker. Jan Ubels met De Klokkenmaker aan de Prinsenstraat 6 in Bredevoort is de vakman die alle kennis en kunde in huis heeft om uw horloge in Gelderland te repareren. U kunt hem bellen op telefoonnummer: 0543-477830. Of bezoek onze website.

Uitstekend onderhoud van uw horloge nodig? Of horloge restauratie? Ga naar De Klokkenmaker

U kunt altijd uw horloge voor restauratie bij ons brengen. Of het nu gaat om een horloge uit de jaren negentig of bijvoorbeeld om een vintage horloge, restauratie kan voor jarenlang extra plezier van uw horloge zorgen. Ook als wij uw horloge repareren in Gelderland, mag u rekenen op de beste kwaliteit.

Jan Ubels van de Klokkenmaker heeft ruim 30 jaar ervaring. Op zijn dertiende besloot hij al dat hij horlogemaker wilde worden en haalde hij z’n vakdiploma. In 1998 startte hij zijn eigen atelier.

Voor horloges zoekt u contact met De Klokkenmaker

Bent u op zoek naar een professionele horlogemaker in Gelderland? Dan bent u bij ons van harte welkom. Bel voor meer informatie vrijblijvend naar 0543–477830 of mail naar [email protected].

jan met loupe