Horlogemaker Rotterdam, Nieuwegein, Zeist

Horlogemaker in Utrecht, Hilversum en Den haag

schroevendraaiers werkbank

De Klokkenmaker: repareren en restaureren

De Klokkenmaker is een ambachtelijke horlogemaker in Bredevoort. Klanten komen van heinde en verre om bij horlogemaker, Jan Ubels, hun horloge te laten herstellen. Zo ook vanuit Den Haag, Hilversum en Utrecht. Jan Ubels besloot al op zijn dertiende jaar dat hij horlogemaker wilde worden en hij haalde zijn vakdiploma. Hij voerde enkele jaren reparaties uit voor diverse juweliers en opende zijn eigen atelier in 1998. Gefascineerd door vintage horloges specialiseerde hij zich sinds 2001 in de restauratie van deze vaak gecompliceerde mechanische uurwerken. Deze horloges zijn veelal afkomstig uit de dertiger tot zeventiger jaren en zijn regelmatig uitgevoerd met complicaties zoals een chronograaf aanduiding, slagwerk, een eeuwig durende kalender en dergelijke technieken. Contacteer De Klokkenmaker meteen voor meer informatie.

Horlogemaker doet er alles aan om uw horloge te herstellen

Bent u in het bezit van een defect horloge? Woont u in Hilversum, Utrecht of Den Haag? De Klokkenmaker in Bredevoort is een ambachtelijke specialist die er alles aan doet om uw horloge te herstellen. Wij repareren en restaureren. Zelfs wanneer wij onderdelen tegenkomen die onherstelbaar zijn, zorgen wij voor nieuwe onderdelen of vervaardigen we ze zelf. Wij laten elk horloge weer klinken als een klok. Ruim dertig jaar ervaring zorgen ervoor dat deze horlogemaker elke horlogecomplicatie kan overbruggen.

Contact

De Klokkenmaker staat voor u klaar. Wij helpen u graag met het restaureren en repareren van uw complexe mechanische tijdsbron. Bij ons kunt terecht met allerhande typen horloges. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook terecht in ons atelier aan de Prinsenstraat 6 in Bredevoort. U bent van harte welkom.

echappement met arrondeerrad