Horlogemaker Rotterdam, Nieuwegein, Zeist

Horlogemaker in Rotterdam, Zeist en Nieuwegein

schroevendraaiers werkbank

Herstellen en restaureren: De Klokkenmaker

In Bredevoort heeft de ambachtelijke horlogemaker Jan Ubels zijn bedrijf De Klokkenmaker. Zijn klanten komen overal vandaan om hun mechanische tijdsbron te laten herstellen door de ervaren specialist. Reeds toen hij 13 was besloot hij dat hij horlogemaker wilde worden. Hij behaalde zijn vakdiploma en specialiseerde zich in de restauratie van vintage horloges. Eerst voerde hij enkele jaren reparaties uit voor diverse juweliers en vervolgens opende hij zijn eigen atelier in 1998.

De vintage horloges, veelal afkomstig uit de dertiger tot zeventiger jaren, zijn regelmatig uitgevoerd met complicaties zoals een chronograaf aanduiding, slagwerk, een eeuwig durende kalender en dergelijke technieken. Daarom is er vaak een specialist nodig om het kleinood terug in ere te herstellen. Maar ook voor moderne horloges kunt u terecht bij De Klokkenmaker. Neem meteen contact op voor meer informatie.

Horlogemaker vervaardigt zelf onderdelen, indien nodig

Is uw horloge defect en woont u in Rotterdam, Nieuwegein of Zeist? Geen nood. Ga naar de ervaren horlogemaker in Bredevoort. Jan Ubels doet er alles aan om uw horloge te herstellen. Ook wanneer onderdelen onherstelbaar zijn, zorgen wij voor een oplossing. We gaan op zoek naar nieuwe onderdelen of vervaardigen ze zelf. Wij repareren en restaureren elk horloge, zodat het weer kan klinken als een klok. U kunt rekenen op dertig jaar ervaring, waardoor horlogemaker Jan Ubels elke horlogecomplicatie kan overbruggen.

Contacteer ons meteen

Heeft u een modern of vintage horloge? Bij ons kunt u terecht met allerlei typen. De Klokkenmaker staat voor u klaar. Wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom.

echappement met arrondeerrad