Horlogemaker Rotterdam, Nieuwegein, Zeist

Horlogemaker voor Rotterdam

schroevendraaiers werkbank

Wanneer u op zoek bent naar een horlogemaker met jarenlange ervaring en expertise in Rotterdam, dan bent u aan het juiste adres bij De Klokkenmaker. Het bedrijf van ambachtelijke horlogemaker Jan Ubels kan ieder horloge dat defect is óf dat restauratie nodig heeft maken. De klanten van De Klokkenmaker komen overal vandaan om hun moderne en vintage horloges door Jan Ubels te laten repareren. Mocht u in Rotterdam wonen en een kapot horloge hebben, dan zorgt deze horlogemaker in Rotterdam er persoonlijk voor dat uw klokje binnenkort weer tikt als nooit tevoren!

Jan Ubels als horlogemaker

Van jongs af aan had Jan Ubels al snel veel interesse in horloges. Hij wist dan ook al vroeg dat hij later horlogemaker wilde worden. Deze droom is hij nooit uit het oog verloren en heeft hij waargemaakt: na zijn schoolcarrière haalde hij zijn vakdiploma en specialiseerde hij zich in de restauratie van vintage horloges. Om de juiste ervaring op te doen heeft hij na zijn opleiding meerdere jaren voor verschillende juweliers gewerkt. Sinds 1998 werkt Jan Ubels voor zichzelf in zijn eigen atelier: ‘De Klokkenmaker’. In zijn atelier werkt Jan Ubels iedere dag met veel plezier aan het maken en restaureren van alle soorten horloges.

Groot aantal mogelijkheden reparaties

Horlogemaker Jan Ubels kan in zijn atelier De Klokkenmaker veel verschillende reparaties voor u uitvoeren. Jan Ubels voert veelal reparaties uit aan vintages horloges afkomstig uit de jaren ’30 tot aan de jaren ’70. Wanneer u een vintage horloge hebt kan deze horlogemaker in Rotterdam u zeker verder helpen. Daarnaast voert De Klokkenmaker ook reparaties uit aan moderne horloges. Heeft u een defect horloge of een horloge dat u wilt laten restaureren? U kunt bij ons terecht voor het slagwerk, de chronograaf aanduiding, defecten aan de kalender en nog veel meer.

jan met loupe

Oplossing op maat voor ieder horloge

Wanneer horlogemaker Jan Ubels erachter komt dat een bepaald onderdeel niet meer te herstellen is of niet meer bestaat, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. In zo’n geval wordt het onderdeel zelf gemaakt of wordt er gezocht naar een nieuw onderdeel op maat, zodat het horloge snel weer gedragen kan worden. Uw horlogemaker in Rotterdam zorgt voor een oplossing voor ieder probleem. Met meer dan dertig jaar ervaring op de teller kan Jan Ubels van De Klokkenmaker elk klokje weer laten tikken.

Contact horlogemaker in Rotterdam

Bent u op zoek naar een horlogemaker in Rotterdam, omdat uw horloge kapot is of gerestaureerd moet worden? U kunt terecht bij De Klokkenmaker om uw vintage of moderne horloge te laten maken. Jan Ubels van De Klokkenmaker kan ieder horloge maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan via [email protected] of per telefoon op 0543-451825. U bent van harte welkom in ons atelier.

echappement met arrondeerrad