Voor de reparatie van uw Rolex horloge of vintage horloge in Doetinchem gaat u naar vakman De Klokkenmaker in Bredevoort Vakkundig, ervaren en professioneel repareren wij uw horloge in heel Nederland!

Rolex, Vintage Horloge reparatie Doetinchem

Wilt u vakkundig uw horloge laten repareren? Is de reparatie van uw Rolex of vintage horloge nodig? Ook uit Doetinchem komen onze klanten speciaal naar Bredevoort, Gelderland, omdat wij op een professionele, vakkundige wijze repareren. Wij zijn als één van de beste horlogemakers in Nederland geselecteerd door het horlogeblad Watching om in het 3-maandelijks tijdschrift het artikel de Facelift te verzorgen. Heeft u een horloge in de kast liggen dat een facelift kan gebruiken? Een bijzonder model dat niet (goed) meer loopt en eruit ziet alsof het al een heel leven achter zich heeft? Dan kunt u dit horloge aanmelden voor de facelift. Mail een beschrijving van het horloge met foto en de reden waarom dit horloge een facelift verdient naar: [email protected] (o.v.v. Facelift). Wie weet komt uw Rolex of vintage horloge in aanmerking voor reparatie!

Reparatie van een vintage horloge gebeurt veel in Doetinchem

Heeft u een vintage horloge? Is reparatie noodzakelijk? En woont u in Doetinchem? Dan bent u bij De Klokkenmaker in Bredevoort van harte welkom. Ook de reparatie van een Rolex is aan ons toevertrouwd. Wij repareren uw horloge op een professionele en vakkundige wijze en hebben ons gespecialiseerd in gecompliceerde mechanische uurwerken.

Vintage horloges zijn ons specialisme en sinds 2001 is Jan Ubels van De Klokkenmaker toegelegd en gespecialiseerd in de restauratie van deze vaak gecompliceerde mechanische uurwerken. Deze horloges zijn veelal afkomstig uit de dertiger tot zeventiger jaren en zijn regelmatig uitgevoerd met complicaties zoals een chronograaf aanduiding, slagwerk, een eeuwig durende kalender en dergelijke technieken. Wanneer deze gecompliceerde mechanische uurwerken kapot gaan, heeft u iemand nodig die gespecialiseerd is. Dat is Jan Ubels met De Klokkenmaker aan de Prinsenstraat 6 in Bredevoort. U kunt hem bellen op telefoonnummer: 0543-477830. Of bezoek onze website. Na overleg, het mailen van foto’s, het maken van een offerte en het aangetekend versturen van uw vintage horloge, kunnen wij de reparatie voor klanten uit Doetinchem goed verzorgen.

Voor Rolex horloge reparatie in Doetinchem neemt u contact op!

Is uw horloge toe aan reparatie en woont u in Doetinchem. U bent welkom bij uw professionele horlogemaker, De Klokkenmaker in Bredevoort, Gelderland. Bel voor meer informatie vrijblijvend naar 0543–477830 of mail naar [email protected].