De Klokkenmaker in Bredevoort is uw uurwerk atelier met een vakkundig uurwerkmaker

Uurwerk atelier, Uurwerkmaker

Bent u op zoek naar een professionele uurwerkmaker? Dan bent u bij ons uurwerk atelier, De Klokkenmaker in Bredevoort, van harte welkom. Onze gediplomeerde uurwerkmaker heeft ruim dertig jaar ervaring in het vak en kan u helpen met onder meer het restaureren en repareren van diverse uurwerken. Niet alleen kunt u bij ons terecht met uw defecte klokken en horloges, maar u bent bij ons uurwerk atelier ook van harte welkom voor het onderhoud van uw uurwerk.

Wanneer u gebruik maakt van ons uurwerk atelier, mag u altijd de beste kwaliteit en een uitstekende service verwachten. Wij zijn De Klokkenmaker begonnen met de reparatie en restauratie van klokken, maar sinds 2001 kunt u ook bij ons terecht voor de restauratie van vintage horloges. Jan Ubels is de eigenaar van De Klokkenmaker aan de Prinsenstraat 6 in Bredevoort. Hij is de vakman die alle kennis en kunde in huis heeft om uw horloge of klok in Gelderland te repareren. U kunt hem bellen op telefoonnummer: 0543-477830. Of bezoek onze website.

De Klokkenmaker, dat klinkt als een klok

Wanneer wij in ons uurwerk atelier klokken of horloges repareren, komen wij regelmatig onderdelen tegen die niet meer te repareren zijn. Dan bestellen wij nieuwe onderdelen die wij wereldwijd betrekken van onze leveranciers. Ook kunnen wij deze onderdelen zelf vervaardigen als het echt niet meer verkrijgbaar is. Zo kan onze uurwerkmaker iedere klok weer laten klinken als een klok.

Vandaag nog een uurwerkmaker nodig? Neem contact op!

Heeft u defecte klokken of horloges en bent u op zoek naar een vakman? Dan bent u bij ons van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0543–477830 of door een mail te sturen naar [email protected]. Van harte welkom!