Voor het repareren van uw vintage horloge of horloge reparatie zoals glas vervangen gaat u naar De Klokkenmaker in Bredevoort Vintage horloges repareren zijn onze specialiteit!

Vintage horloges repareren,  glas vervangen

U kunt niet bij iedere klokkenmaker terecht om uw vintage horloges te laten repareren. Een vintage horloge is vaak zeer gecompliceerd en alleen een specialist is in staat vintage horloges te repareren op de juiste wijze. Binnen ons atelier zijn wij in 1998 begonnen met het repareren en restaureren van klokken en horloges, maar sinds 2001 hebben wij ons tevens gespecialiseerd in horloge reparatie van vintage horloges. Ook het glasvervangen van uw horloge door onze eigen inslijpservice waarbij mineraal glazen kunnen worden vervangen is voor ons geen probleem.

Bij oude vintage horloges kan repareren ervoor zorgen dat uw horloge er weer bijna als nieuw uitziet en weer perfect werkt. Ook het glas vervangen van uw horloge zorgt voor een duidelijker zicht op de wijzerplaat. Maar vooral wanneer een horloge niet meer werkt, erg beschadigd is of veel slijtage vertoond, kan het een goede optie zijn het horloge voor reparatie weg te brengen naar de horlogemaker. Jan Ubels met De Klokkenmaker aan de Prinsenstraat 6 in Bredevoort is de vakman die alle kennis en kunde in huis heeft voor reparatie van uw horloge in Gelderland. U kunt hem bellen op telefoonnummer: 0543-477830. Of bezoek onze website.

Facelift van vintage horloges

Sinds enige tijd verzorgen wij voor het horlogeblad Watching het artikel de Facelift. Heeft u een horloge in de kast liggen dat een facelift kan gebruiken? Een bijzonder model dat niet (goed) meer loopt en eruit ziet alsof het al een heel leven achter zich heeft? Dan kunt u dit horloge aanmelden voor de facelift. Mail een beschrijving van het horloge met foto en de reden waarom dit horloge een facelift verdient naar: [email protected] (o.v.v. Facelift).

Neem contact op voor horloge reparatie

Wilt u het glas laten vervangen van uw horloge? Of uw bijzondere vintage horloge laten repareren? Komt u dan naar ons atelier in Bredevoort. Wij vervangen het glas van uw horloge bijzonder snel, professioneel en vakkundig. Meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0543–477830 of te mailen naar [email protected].